Ku ndodhemi

Orari

E hn - E diel
09:00-14:00
Lejohet hyrja deri n 13:40

17:00-20:00
Lejohet hyrja deri n 19:40Biletat

T rritur 200L

T moshuar dhe student
100L

Pesonat me aftsi t kufizuara 100L

Te tjera

Mbi Galerin