Krijo me mua

 

Iniciativa "Krijo me mua" n bashkpunim me Galerin Kombtare t Arteve dhe Organizatn SOS Fshatrat e Fmijve kan zhvilluar n mjediset e GKA-s pr rreth 5 muaj veprimtari artistike n fushn e artit pamor. Duke ndrthurur penelatat me njri-tjetrin, duke vn n ndrveprim prvojn e tyre me fantazin e fmijve pjesmarrs, artistt profesionist kan realizuar vepra t prbashkta, t cilat do t ekspozohen nga data 5 deri m 16 prill 2017 n ambientet e GKA-s.