Njoftimi pr vnd t lir pune

Njoftimi pr vend t lir pune “Vzhgues” n Sektorin e Organizimit t Ekspozitave, me kontrat me afat 1-vjear, me koh t pjesshme (4 or pune n dit)

Sot, m dat 05.03.2018, n mbshtetje dhe zbatim t dispozitave t Ligjit 7961 dat 12.07.1995 “Kodi i Puns”, i ndryshuar, VKM-s Nr.60 dat 31.01.2018 “Pr Prcakrimin e Numrit t Punonjsve me Kontrat t Prkohshme pr Vitin 2018 n Njsit e Qeverisjes Qendrore”, Urdhrit Nr.114 dat 20.03.2006 “Pr Miratimin e Statutit t GKA”, i ndryshuar, Rregulloren e Brendshme t GKA-s, si dhe legjislacionit n fuqi, shpallet njoftimi pr vend t lir pune “Vzhgues” n Sektorin e Organizimit t Ekspozitave n GKA si m posht:

A. Mnyra e aplikimit
T gjith kanditatt e interesuar pr t’u punsuar si “Vzhgues” duhet t paraqesin pran Galeris Kombtare t Arteve dokumentacionin e mposhtm. Aplikimet do t pranohen deri m dat 12.03.2018 nga ora 09:00-16:00.

B. Dokumentacioni ligjor q duhet t paraqesin kandidatt:
- Krkes pr t’u punsuar si vzhgues n GKA;
- Curriculum Vitae;
- Kopje e noterizuar e diploms s shkolls s mesme
- Vrtetim i gjendjes gjyqsore
- Raport mjeko-ligjor i gjendjes shndetsore

C. Krkesa t posame
- Duhet t ket prfunduar arsimin e mesm
- T ket eksperienc pune jo m pak se 3 (tre) vjet n institucione t ngjashme;
- T ket aftsi t mira komunikimi individuale dhe n grup
- T paraqes nj imazh t rregullt dhe profesional gjat gjith kohs;
- T ket njohuri t mira t gjuhs angleze;
- T jet i aft t patrulloj n t gjitha katet e e ndrtess dhe t jet i vmendshm n detaje;

D. Shpallja e fituesit

Njoftimi pr kandidatin fituesi do t publikohet me an t nj njoftimi n faqen zyrtare t internetit (website) t Galeris Kombtare t Arteve.