Njoftimi pr vnd t lir pune

Njoftimi pr vend t lir pune “ Vzhgues Roje” n Sektorin e Organizimit t Ekspozitave

Sot, m dat 05.03.2018, n mbshtetje dhe zbatim t dispozitave t Ligjit 7961 dat 12.07.1995 “Kodi i Puns”, i ndryshuar, Urdhrit Nr.114 dat 20.03.2006 “Pr Miratimin e Statutit t GKA”, i ndryshuar, Rregulloren e Brendshme t GKA-s, si dhe legjislacionit n fuqi, shpallet njoftimi pr vend t lir pune “Vzhgues Roje” n Sektorin e Organizimit t Ekspozitave n GKA si mposht:

A. Mnyra e aplikimit
T gjith kanditatt e interesuar pr t’u punsuar si “Vzhgues Roje” duhet t paraqesin pran Galeris Kombtare t Arteve dokumentacionin e mposhtm. Aplikimet do t pranohen deri m dat 08.03.2018 nga ora 09:00-16:00.

B. Dokumentacioni ligjor q duhet t paraqesin kandidatt:

- Krkes pr t’u punsuar si vzhgues (roje) n GKA;
- Curriculum Vitae;
- Kopje e noterizuar e diploms s shkolls s mesme
- Vrtetim i gjendjes gjyqsore
- Raport mjeko-ligjor i gjendjes shndetsore

C. Krkesa t posame
- Duhet t ket prfunduar arsimin e mesm
- T ket eksperienc pune jo m pak se 3 (tre) vjet;
- T ket aftsi t mira komunikimi individuale dhe n grup
- T paraqes nj imazh t rregullt dhe profesional gjat gjith kohs
- T jet i aft t patrulloj n t gjitha katet e e ndrtess dhe t jet i vmendshm n detaje;
- T jet n gjendje t prdor nj bombol gazi zjarrfiks.

D. Shpallja e fituesit

Njoftimi pr kandidatin fituesi do t publikohet me an t nj njoftimi n faqen zyrtare t internetit (website) t Galeris Kombtare t Arteve.